EURO 2024: Οι τρεις τελευταίες πρωταθλήτριες Ευρώπης αποκλείστηκαν στη φάση των «16»

EURO 2024: Οι τρεις τελευταίες πρωταθλήτριες Ευρώπης αποκλείστηκαν στη φάση των «16»
Η απερχόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία έγινε η τρίτη κάτοχος του EURO, η οποία αποκλείστηκε στη φάση των «16» στο επόμενο τουρνουά.

Η Ιταλία άφησε τα «σκήπτρα» της στo Βερολίνο. Η Σκουάντρα Ατζούρα ηττήθηκε από την Ελβετία με 2-0 και αποκλείστηκε από το EURO 2024, στη φάση των «16», τρία χρόνια μετά τον θρίαμβο της στο «Wembley» στον τελικό με την Αγγλία.

Οι Ιταλοί συνέχισαν το αρνητικό σερί των πρωταθλητών Ευρώπης, καθώς έγιναν η τρίτη διαδοχική ομάδα που μπήκε σε EURO ως κάτοχος του τροπαίου και έμεινε εκτός από τον πρώτο γύρο των νοκ άουτ.

Θυμίζουμε πως στο EURO 2016 η Ισπανία αποκλείστηκε στη φάση των «16» από την Ιταλία (2-0), τέσσερα χρόνια μετά το «back to back» ευρωπαϊκό τρόπαιο που πανηγύρισε το 2012. Εκείνη τη χρονιά η Πορτογαλία σήκωσε την κούπα στον τελικό με τη Γαλλία στο Παρίσι και στο αμέσως επόμενο τουρνουά η παρέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο ηττήθηκε από το Βέλγιο με 1-0 στην πρώτη φάση των νοκ άουτ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα