Γερμανία - Δανία, Video: Από το ακυρωθέν γκολ του Άντερσεν, στο πέναλτι του Χάβερτς

germania-dania
Μέσα σε τέσσερα λεπτά στην αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Δανία για το EURO 2024 το γκολ του Άντερσεν ακυρώθηκε για χιλιοστά και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε το πέναλτι για το 1-0.

Τα πάνω - κάτω στην αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Δανία για τους «16» του EURO 2024 με δυο παρεμβάσεις του VAR μέσα σε τέσσερα λεπτά! Στο 48ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των διοργανωτών, η μπάλα στρώθηκε στον Άντσερσεν, ο οποίος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Νόιερ. Μετά από άμεση παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε, καθώς στην αρχή της φάσης ο Ντιλέινι ήταν οφσάιντ για... μισό μυτάκι!

Δευτερόπετα μετά την ακύρωση του γκολ, στο 52', ο διαιτητής Όλιβερ έδωσε πέναλτι υπέρ των Πάντσερ για χέρι του Άντερσεν που εντόπισε ο αισθητήρας του VAR! Ο Χάβερτς ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Σμάιχελ για το 1-0.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα