Euro 2024, Γερμανία: Έσπασε και το ρεκόρ του Σβαϊστάιγκερο Νόιερ

Euro 2024, Γερμανία: Έσπασε και το ρεκόρ του Σβαϊστάιγκερο Νόιερ

Newsroom
Ο Νόιερ έσπασε νέο ρεκόρ, έγινε ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας σε Euro
Ο Μάνουελ Νόιερ έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ στο φετινό Euro κι έγινε ο παίκτης των «πάντσερ» με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωτωθλήματος.

Η εθνική Γερμανίας δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε με 2-0 την Αυστρία για την φάση των «16» του Euro 2024 και πήρε έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο αρχηγός Μάνουελ Νόιερ αγωνίστηκε ως βασικός και στην χθεσινή αναμέτρηση και κατόρθωσε έτσι να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στην φετινή διοργάνωση.

Ο 38χρονος Γερμανός τερματοφύλακας έγινε ο πρώτος παίκτης των «πάντσερ» σε συμμετοχές στο Euro, αφού έφτασε τις 19 και ξεπέρασε έναν άλλο θρύλο της γερμανικής εθνικής ομάδας, τον Μπαστιάν Σβαϊστάιγκερ, που είχε 18.

Υπενθυμίζουμε πως στο ίδιο τουρνουά είχε γίνει ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης της εθνικής Γερμανίας σε τελική φάση Μουντιάλ και Euro ξεπερνώντας τις 34 συμμετοχές του Λαμ ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τις 38 που έχει πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει 46.

Ταυτόχρονα έγινε φέτος μόλις ο δεύτερος τερματοφύλακας, μετά τον Μπουφόν, που παίζει σε οκτώ τελικές φάσεις Euro και Μουντιάλ.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα