Euro 2024, Ιταλία: Έκανε για πρώτη φορά δύο ήττες στο ίδιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Euro 2024, Ιταλία: Έκανε για πρώτη φορά δύο ήττες στο ίδιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Newsroom
Ελβετία - Ιταλία
Η Ιταλία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ελβετία κι έχασε με 2-0 γνωρίζοντας έτσι τον αποκλεισμό και την δεύτερη ήττα της στο Euro 2024, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η πορεία της Ιταλίας στο Euro 2024 σταμάτησε νωρίς μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα με 2-0 από την εξαιρετική Ελβετία. Η «σκουάντρα ατζούρα» αποκλείστηκε έτσι από τους «16» του Euro και υπέστη την δεύτερη ήττα της στην διοργάνωση, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της.

Ναι, καλά διαβάσατε. Μέχρι και χθες, οι Ιταλοί δεν είχαν ηττηθεί ποτέ δύο φορές στο ίδιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ολόκληρη την ιστορία τους. Φέτος, εκτός από την ήττα κόντρα στους Ελβετούς με 2-0, ηττήθηκαν και στην φάση των ομίλων από την Ισπανία με 1-0. Μάλιστα, έφτασαν κοντά και σε μία τρίτη ήττα στο παιχνίδι με την Κροατία, την οποία τελικά γλίτωσαν χάρη στο γκολ του Ζακάνι στο 90+8', το οποίο χάρισε και την πρόκριση στην «Σκουάντρα Ατζούρα». Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ιταλία επικράτησε με 2-1 της Αλβανίας με ανατροπή.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα