Το Gazzetta στο Euro 2024: Ο τρελός Σκωτσέζος που ξεκίνησε τον Γενάρη από την Αυστραλία για την Γερμανία χωρίς να πάρει αεροπλάνο (vid)

Το Gazzetta στο Euro 2024: Ο τρελός Σκωτσέζος που ξεκίνησε τον Γενάρη από την Αυστραλία για την Γερμανία χωρίς να πάρει αεροπλάνο (vid)

Σκωτία
Κόνορ Χέντερσον: Ο τρελός Σκωτσέζος που ταξίδεψε από την Αυστραλία στη Γερμανία, εξηγεί στο Gazzetta, πως κατάφερε να δει το Euro χωρίς να πάρει ούτε ένα αεροπλάνο!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Η Σκωτία χωρίς αμφιβολία έκλεψε την παράσταση στη φάση των ομίλων όσον αφορά στο θέμα της εξέδρας.

Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, ο Κόνορ Χέντερσον, είναι ο οπαδός που συναντήσαμε εδώ στη Γερμανία και μας τράβηξε την προσοχή. Ενα σήμα με ένα αεροπλάνο σβησμένο ήταν το πρώτο πράγμα που είδαμε. Και στη συνέχεια το ενδιαφέρον μας για το τι θέλει να... πει ο ποιητής μάς έκανε να του πιάσουμε κουβέντα.

Και εκεί, ο Κόνορ, μας αποκάλυψε ότι ζώντας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας ήθελε να έρθει στο Euro της Γερμανίας χωρίς να μπει σε αεροπλάνο. Ετσι χρειάστηκε να κάνει ποδήλατο για... άπειρα χιλιόμετρα, να πάρει τρένο, πλοίο, τραμ, αυτοκίνητο... Εκανε οτιδήποτα χρειάστηκε αλλά όχι. Δεν μπήκε σε αεροπλάνο ικανοποιόντας στον απόλυτο βαθμό το όνειρό του και τον σκοπό του.

Αυτή είναι η εμπειρία και το μαγικό ταξίδι του Κόνορ μέσω του Gazzetta:

«Με λένε Κόνορ, ζω στη Μελβούρνη. Ξεκίνησα τον Γενάρη για να έρθω να δω την Σκωτία στο Euro. Επρεπε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά ναι, ξεκίνησα τον Γενάρη και 'χω διασχίσει διάφορες χώρες για να φτάσω εδώ.

Ο μπαμπάς μου με έφερε από την Τουρκία με αμάξι. Οδηγήσαμε μέσω Βουλγαρίας, Σερβίας, Κροατίας, Σλοβενίας, Αυστρίας για να φτάσουμε στη Γερμανία.

Προσπάθησα να φτάσω εδώ χωρίς να πετάξω καθόλου. Εκανα ποδήλατο από την Σιγκαπούρη στην Κίνα. Πήρα τρένο από την Κίνα, μετά πήγα στο Καζακστάν, από εκεί στο Κιργιστάν και το Ουζμπεκιστάν», μας είπε αρχικά ο Κόνορ, ο οποίος απάντησε και στο ερώτημά μας για το πόσα χρήματα μπορεί να του έχει κοστίζει όλη αυτή η εμπειρία.

«Αρκετά έξοδα... Κοστίζει περίπου 5.000 δολάρια, μόνο για εμένα».

Πόση διαδρομή διέσχισες κάνοντας ποδήλατο;

«Εκανα ποδήλατο για περίπου 5.000 χιλιόμετρα. Ο καθένας μποrεί να το κάνει. Πραγματικά ο καθένας μπορεί, δεν είναι δύσκολο. Απλά κάντε το.

Οι γείτονες σου ποτέ δεν είναι κακοί, η επόμενη χώρα είναι πάντοτε καλύτερη από την προηγούμενη. Είμαστε όλοι ένα».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα