Αγγλία - Σλοβακία: Μια αλλαγή από Σάουθγκεϊτ

Αγγλία - Σλοβακία: Μια αλλαγή από Σάουθγκεϊτ

Αγγλία - Σλοβακία: Μια αλλαγή από Σάουθγκεϊτ
Οι επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και του Φραντσέσκο Καλτσόνα για τον αγώνα της Αγγλίας με τη Σλοβακία για τη φάση των «16» του EURO 2024. Βασικός ο Μέινου.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σλοβακία για τη φάση των «16» του EURO 2024, περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στο Γκελζενκίρχεν (30/6, 19:00 - ΕΡΤ1). Αξιοσημείωτη είναι η αλλαγή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη μεσαία γραμμή, καθώς μετά τους Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ και Κόνορ Γκάλαχερ θα χρησιμοποιήσει στον άξονα, στο πλευρό του Ντέκλαν Ράις, τον νεαρό Κόμπι Μέινου.

Από εκεί και πέρα για τους Άγγλους ο Πίκφορντ θα είναι στην εστία, με τους Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι και Τρίπιερ μπροστά του. Ο Μπέλινγκχαμ θα είναι ο επιτελικός μέσος, Σάκα - Φόντεν στα άκρα και ο Χάρι Κέιν στην κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά τους Σλοβάκους ο Ντουμπράφκα θα είναι στα δοκάρια, με τους Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ και Χάνκο στην άμυνα. Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα τριάδα στη μεσαία γραμμήα και Σραντς, Χαράσλιν, Στρέλετς στην τριπλέτα της γραμμής κρούσης.

Η ενδεκάδα της Αγγλίας (4-2-3-1): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Τρίπιερ, Ράις, Μέινου, Μπέλιγχαμ, Σάκα, Φόντεν, Κέιν.

Η ενδεκάδα της Σλοβακίας (4-3-3): Ντουμπράφκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάνκο, Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα, Σραντς, Χαράσλιν, Στρέλετς.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα