Αγγλία - Σλοβακία, Video: Ασυνεννοησία Μέινου - Στόουνς, πήγε να βάλει γκολ από το κέντρο ο Στρέλετς

agglia_slovakia_strelec
Μετά από απίθανη ασυνεννοησία των Μέινου και Στόουνς ο Στρέλετς προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Πίκφορντ από τη σέντρα και να κάνει το 2-0 για την Αγγλία κόντρα στη Σλοβακία.

Ο Στρέλετς πήγε να βάλει το κορυφαίο γκολ του EURO 2024! Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης της Σλοβακίας με την Αγγλία ο Μέινου γύρισε δυνατά την μπάλα παράλληλα από τη γραμμή της μεσαίας γραμμής, ο Στόουνς αδράνησε, ο φορ της ομάδας του Καλτσόνα έκλεψε την μπάλα και με λόμπα από το κέντρο προσπάθησε να κρεμάσει τον εκτός θέσης Πίκφορντ για το 2-0, όμως η «φιλόδοξη» προσπάθεια του δε βρήκε εστία.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα