EURO 2024: Η αντίπαλος της Αγγλίας στα προημιτελικά

bellingham_euros
Η Αγγλία απέκλεισε τη Σλοβακία από το EURO 2024 με ανατροπή και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Η Αγγλία νίκησε με ανατροπή τη Σλοβακία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO 2024! Τα Λιοντάρια έφτασαν δευτερόλεπτα μακριά από αποκλεισμό - σοκ αλλα ο Μπέλινγκχαμ στο 90+5' έστειλε το ματς στην παράταση με απίθανο «ψαλίδι» και στο 91' ο Κέιν έβαλε το γκολ της πρόκρισης (2-1).

Οι Άγγλοι θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά του τουρνουά την Ελβετία, στις 6 Ιουλίου στις 19:00, στο Ντίσελντορφ. Θυμίζουμε πως η ομάδα του εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, έκανε μεγάλη έκπληξη στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ, καθώς απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα