Νταβιτσαβίλι στο Gazzetta: «Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα έπαιξα εναντίον του»

Νταβιτσαβίλι στο Gazzetta: «Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα έπαιξα εναντίον του»

iv
O Ζούρικο Νταβιτσαβίλι μίλησε στο Gazzetta για την παρουσία της εθνικής Γεωργίας στο Euro 2024 και το όνειρό του να παίξει κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την εθνική Ισπανίας.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Η Γεωργία γνώρισε την ήττα από την Ισπανία και αποχαιρέτησε τα γήπεδα της Γερμανίας, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Άλλωστε, επιτυχία συνιστά από μόνο του το γεγονός ότι βρέθηκε στην τελική φάση -απέκλεισε την Ελλάδα για να συμβεί αυτό- πόσο μάλλον η πρόκριση στην παρθενική συμμετοχή στη νοκ-άουτ.

Ο 23χρονος αριστερός εξτρέμ της Μπορντό, Ζούρικο Νταβιτσαβίλι μίλησε στο Gazzetta για την παρουσία της εθνικής του στο Euro 2024 και το όνειρό του να παίξει κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την εθνική Ισπανίας, όνειρο που το ποδόσφαιρο του έκανε πραγματικότητα.

-Ζήσατε μεγάλες στιγμές σε αυτή τη διοργάνωση. Πώς βιώσατε αυτό το τουρνουά;

Κάναμε καλό Euro, αλλά νομίζω ότι μπορούσαμε να προχωρήσουμε περισσότερο. Η Ισπανία είναι μια καλή ομάδα, με ποιότητα, αλλά για μένα το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ.

-Στο πρώτο μέρος πιστέψατε στο θαύμα. Οι συμπατριώτες σας ζητωκραύγαζαν με πάθος για την ομάδα. Αυτό σας έδωσε ενέργεια;

Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι, μας έδωσαν τόση πολλή ενέργεια. Είχαμε ένα όνειρο, αλλά την επόμενη φορά θα είμαστε πιο δυνατοί.

-Τι σημαίνει για τη χώρα σου η παρουσία σας σε αυτό το Euro;

Είναι όλοι υπερήφανοι για εμάς και εμείς επίσης είμαστε υπερήφανοι για τα αποτελέσματα που πήραμε. Στη χώρα μας τώρα όλοι είναι χαρούμενοι και μας περιμένουν να μας υποδεχτούν ως ήρωες.

-Όταν αποκλείσατε την Ελλάδα, περιμένατε να συμβεί αυτό εδώ στη Γερμανία;

Εγώ το περίμενα, αλλά ίσως κάποιοι να μην το περίμεναν. Ήταν το όνειρό μας. Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τον Κριστιάνο και τώρα παίξαμε εναντίον του, παίξαμε εναντίον της Ισπανίας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα