Μπαπέ: «Φοβήθηκα μετά τον τραυματισμό πως δεν θα παίξω ξανά στο Euro»

Μπαπέ: «Φοβήθηκα μετά τον τραυματισμό πως δεν θα παίξω ξανά στο Euro»

mbappe_france_euro2024
Τον φόβο του πως δεν θα παίξει ξανά στο Euro μετά τον τραυματισμό του στη μύτη εξέφρασε ο Κιλιάν Μπαπέ σε δηλώσεις του.

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν αρκετά άτυχος στην πρεμιέρα της εθνικής Γαλλίας στο Euro κόντρα στην Αυστρία, καθώς σε μία σύγκρουση με τον πορτιέρε Κέβιν Ντασό υπέστη κάταγμα στη μύτη. Αυτό, όμως, δεν στοίχισε στον Γάλλο σούπερ σταρ την συμμετοχή του στη συνέχεια της διοργάνωσης, γεγονός το οποίο φοβήθηκε πολύ όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

«Δεν σκέφτηκα πολλά εκείνη τη στιγμή, δεν κατάλαβα τι συνέβη και δεν ένιωσα να σπάει η μύτη μου. Βέβαια, όταν είδα τις αντιδράσεις στα πρόσωπα των άλλων κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά» ήταν τα λόγια του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με το πώς έζησε τη στιγμή του τραυματισμού του.

«Φοβήθηκα αρκετά και είπα "πας σπίτι τώρα". Πλέον είμαι καλύτερα» συνέχισε να λέει ο Κίλιαν Μπαπέ, ο οποίος τόνισε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να μπει έστω ως αλλαγή στο ματς με την Ολλανδία. «Ήταν πολύ δύσκολο να είμαι στον πάγκο, ξέροντας πως δεν μπορώ να βοηθήσω. Ευχαριστώ το Θεό που κατάφερα να παίξω κόντρα στην Πολωνία», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός.

Αναφορικά με τη μάσκα που φοράει για να προστατεύει τη μύτη του ο Γάλλος αστειεύτηκε λέγοντας πως νιώθει λες και είναι καλεσμένος στο Euro και βλέπει μέσω 3D τους άλλους ως VIP μέλος. «Μου περιορίζει την όραση και μου δημιουργεί προβλήματα με τον ιδρώτα στο μέτωπο. Νιώθω λες και είμαι καλεσμένος στο Euro ως VIP μέλος και βλέπω 3D τους παίκτες. Θέλω να την βγάλω όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω επιλογή γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να παίξω».

Υπενθυμίζεται πως η Γαλλία είναι προγραμματισμένο ν' αναμετρηθεί με το Βέλγιο το απόγευμα της Δευτέρας (1/7, 19.00).

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα