Euro 2024, Ισπανία: Γιαμάλ και Γουίλιαμς παίζουν πέτρα ψαλίδι χαρτί για το παγούρι του νερού (vid)

Euro 2024, Ισπανία: Γιαμάλ και Γουίλιαμς παίζουν πέτρα ψαλίδι χαρτί για το παγούρι του νερού (vid)

Τα παιδία παίζει: Γιαμάλ και Γουίλιαμς κάνουν πέτρα ψαλίδι χαρτί για το παγούρι του νερού (vid)
Η Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς κάνουν σαν... μικρά παιδιά λιγό αφότου έχουν διαλύσει την Γεωργία με 4-1.

Ένα τρομερό πλάνο πέτυχε ο σκηνοθέτης λίγο μετά την λήξη του αγώνα της Ισπανίας με την Γεωργία, όπου η πρώτη, παρ' ότι έμεινε πίσω στο σκορ, πέτυχε τελικά μία ευρεία νίκη με 4-1 επί της δεύτερης.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Λαμίν Γιαμάλ και ο Νίκο Γουίλιαμς, οι δύο ίσως καλύτεροι παίκτες των «φούριας ρόχας» στο χθεσινό παιχνίδι, που βοήθησαν τα μέγιστα στο να πάρει η ομάδα τους την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2024, έχουν πάρει ένα παγούρι και διαφωνούν για το ποιος θα πιει πρώτος.

Τελικά αποφασίζουν να το λύσουν αυτό παίζοντας πέτρα ψαλίδι χαρτί και ο δεύτερος ήταν εκείνος που επικράτησε στην μίνι αυτή μονομαχία. Πήρε λοιπόν το παγούρι και άρχισε να απομακρύνεται πίνοντας νερό. Ο Γιαμάλ άρχισε να τον ακολουθεί και να του το ζητάει, με τον Γουίλιαμς να συνεχίζει να πίνει επιδεικτικά και να τον απωθεί.

Τελικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο εξτρέμ της Μπιλμπάο το έδωσε σε κείνον της Μπαρτσελόνα, που αφότου ήπιε μία δύο δουλειές, τον μπουγέλωσε. Οι στιγμές αυτές αποκαλούν ακόμη ένα δείγμα τόσο του νεαρού της ηλικίας τους (16 o Γιαμάλ, 21 ο Γουίλιαμς) όσο και του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει μεταξύ τους, αλλά και στην ομάδα.

Δείτε το τρομερό βίντεο των δύο πιτσιρικάδων:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα