Λοτσοσβίλι στο Gazzetta: «Δυνατή ομάδα η Ελλάδα, εύχομαι να είναι στο επόμενο Euro» (vid)

Λούκα Λοτσοσβίλι
Ο Λούκα Λοτσοσβίλι μίλησε στο Gazzetta για την παρουσία της Γεωργίας στο Euro, ενώ εξήρε την εθνική Ελλάδας και ευχήθηκε να είναι στο επόμενο τουρνουά.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Ο 26χρονος αμυντικός της Κρεμονέζε, Λoύκα Λοτσοσβίλι, μέσω του Gazzetta, μιλά για την εντυπωσιακή παρουσία της Γεωργίας στο Euro, τη στήριξη του κόσμου και την εθνική Ελλάδας στην οποία εύχεται να προκριθεί την επόμενη φορά.

Οι δηλώσεις του στη κάμερα του Gazzetta:

«Φεύγουμε με πολύ έντονα συναισθήματα από το τουρνουά. Η χώρα μας είναι περήφανη. Νομίζω έχουμε κάνει την υπέρβαση, όλη η χώρα μας στηρίζει. Είναι μεγάλη η χαρά που συμμετείχαμε σ' αυτό το τουρνουά για πρώτη φορά και που περάσουμε στην επόμενη φάση και να πήγαμε στα πλέι οφ.

Είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας, για τους οπαδούς μας. Είναι μεγάλη νίκη για εμάς. Ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά σ' αυτό το τουρνουά», είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για την ατμόσφαιρα των Γεωργιανών στις εξέδρες:

«Έχουμε φανταστική ατμόσφαιρα, λόγω των οπαδών. Απλά θέλω να τους ευχαριστήσω και να πω ότι το να παίζω γι' αυτούς είναι ένα μεγάλο προνόμιο».

Ο Καλάτζε μάς είπε ότι παρόλο που έχει κερδίσει Champions League και τίτλους δεν είχε την ευκαιρία να παίξει για τη χώρα του σ' αυτό το επίπεδο.

«Ο Καλάτζε είναι θρύλος. Έχει κερδίσει το Champions League δύο φορές. Όπως είπα, είναι τιμή να παίζω για τη χώρα μου. Τον Καλάτζε τον σεβόμαστε απεριόριστα. Ήταν εξαιρετικός παίκτης. Πρέπει να απολαύσουμε αυτήν τη στιγμή, αυτή την ευκαιρία, να αποκτήσουμε εμπειρίες και ανυπομονούμε να έρθουμε ξανά».

Για το ματς με την Ελλάδα απάντησε:

«Ήταν μια δύσκολη μάχη επειδή η Ελλάδα ήταν το φαβορί απέναντί μας, αλλά παίξαμε στην έδρα μας και είχαμε το πλεονέκτημα. Ήταν ένα ματς 50-50. Στο τέλος, στα πέναλτι, νομίζω ότι αξίζαμε να προκριθούμε. Η Ελλάδα είναι μια δυνατή ομάδα, εύχομαι να προκριθείτε την επόμενη φορά. Σας εύχομαι καλή τύχη. Πάντα κάτι μαθαίνεις από κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι έχετε μια ισχυρή ομάδα και μπορείτε να προκριθείτε στην επόμενη φάση. Σας εύχομαι καλή τύχη. Σας ευχαριστώ πολύ».


Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα