EURO 2024, εθνική Αγγλίας, Video: Οπαδοί έφυγαν νωρίς από το γήπεδο και έτρεξαν πίσω στο ψαλιδάκι του Μπέλινγκχαμ

EURO 2024, εθνική Αγγλίας, Video: Οπαδοί έφυγαν νωρίς από το γήπεδο και έτρεξαν πίσω στο ψαλιδάκι του Μπέλινγκχαμ

Νίκος Κικίδης
Φίλαθλοι της Αγγλίας στο EURO 2024
Οπαδοί της Αγγλίας έχασαν το κουράγιο της και αποχώρησαν πριν τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Σλοβακία, προτού το σωτήριο γκολ του Μπέλινγκχαμ τους αναγκάσει να τρέξουν πίσω.

Η Αγγλία φλέρταρε έντονα με αποκλεισμό σοκ - από τη φάση των «16» του EURO 2024, καθώς μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων βρισκόταν πίσω στο σκορ από μια εντυπωσιακή Σλοβακία.

Με τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ στα σχοινιά και δίχως καμία ελπίδα να φαίνεται στον ορίζοντα, ορισμένοι οπαδοί της Αγγλίας έχασαν το κουράγιο τους και αποχώρησαν από το γήπεδο πριν από το φινάλε, προτού ο... Μπέλινγκχαμ τους αναγκάζει να επιστρέψουν γρήγορα στις θέσεις τους.

Ενώ οι οπαδοί είχαν βγει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, στο 90+5΄ο μέσος της Ρεάλ με το γκολ του EURO ισοφάρισε για την Αγγλία για να στείλει τον αγώνα στην παράταση και τους οπαδούς πίσω στη θέση τους!

Από τους πανηγυρισμούς όσοι είχαν αποχωρήσει κατάλαβαν πως η Αγγλία είχε ακόμα σφυγμό και επέστρεψαν για να παρακολουθήσουν την παράταση, εκεί όπου τα Τρία Λιοντάρια βρήκαν το γκολ της νίκης με γκολ του Κέιν και προκρίθηκαν στους «8».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα