EURO 2024, Μπέλινγκχαμ: Στο «μικροσκόπιο» της UEFA για τα... κοχόνες

EURO 2024, Μπέλινγκχαμ: Στο «μικροσκόπιο» της UEFA για τα... κοχόνες

Newsroom
agglia_euro_2024_hironomia_bellingham
Φάκελο για τη χειρονομία του Τζουντ Μπέλινγκχαμ μετά το φοβερό ανάποδο ψαλίδι του κόντρα στη Σλοβακία θα ανοίξει η UEFA.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ πήγε... γυρεύοντας και ίσως «πληρώσει» το τίμημα. Ο 20χρονος «έσωσε» την Αγγλία με απίθανο ανάποδο ψαλίδι στην πρόκριση στους «8» του EURO 2024 κόντρα στη Σλοβακία και στη συνέχεια έγινε viral!

Ο Μπέλινγκχαμ τα... έδειξε και τράβηξε την προσοχή, παρ'ότι έσπευσε να τονίσει με μήνυμά του στα social media πως «πρόκειται για ένα εσωτερικό αστείο και πως σέβεται απεριόριστα τη Σλοβακία». Και μπορεί αρχικά, η Daily Mail να μετέδωσε πως ο Άγγλος θα γλιτώσει την τιμωρία για τη χειρονομία με τα γεννητικά του όργανα, ωστόσο, όπως φαίνεται, αυτό δεν είναι ακόμα δεδομένο.

Η UEFA από την πλευρά της γνωστοποίησε επίσημα θα διερευνήσει το περιστατικό για ενδεχόμενη παραβίαση των κανόνων διαγωγής της και αν ο Μπέλινγκχαμ κριθεί «ένοχος» κινδυνεύει να τιμωρηθεί μέχρι και με απαγόρευση συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια των Τριών Λιονταριών στο EURO!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα