EURO 2024, εθνική Αγγλίας, Video: «Τρέλα» οπαδών σε παμπ και... βουτιά σε μπιλιάρδο!

EURO 2024, εθνική Αγγλίας, Video: «Τρέλα» οπαδών σε παμπ και... βουτιά σε μπιλιάρδο!

Newsroom
agglia_opadoi_euro_2024
Μια παρέα Άγγλων οπαδών δεν πήρε ιδιαίτερα... ψύχραιμα το γκολ το Μπέλινγκχαμ κόντρα στη Σλοβακία και κόντεψε να διαλύσει την παμπ όπου έβλεπε το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη Σλοβακία.

Αυτή ήταν μια στιγμή... παραφροσύνης! Όταν όλα έδειχναν χαμένα για την Αγγλία στο EURO 2024, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ «ζωγράφισε» με ανάποδο ψαλίδι κόντρα στη Σλοβακία και έδωσε στην ομάδα του το «φιλί της ζωής» πριν την πρόκριση.

Φυσικά, το γκολ του στο 90+5' γέννησε ακραία συναισθήματα σε εκατομμύρια οπαδούς, όμως μια συγκεκριμένη παρέα Άγγλων είναι που έχει γίνει viral. Οι κύριοι αυτοί παρακολουθούσαν το παιχνίδι στην παμπ της γειτονιάς τους, «χαζεύοντας» παράλληλα με λίγο μπιλιάρδο. Όταν μπήκε το γκολ πάντως, «τρελάθηκαν» εντελώς και ξέσπασαν σε απόλυτα έξαλλους πανηγυρισμούς! Ένας εξ αυτών μάλιστα «βούτηξε» στο τραπέζι του μπιλιάρδου δις και όλοι τους έγιναν ένα κουβάρι, με αγκαλιές και χοροπηδητά για το «χρυσό» τέρμα.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα