Γαλλία - Βέλγιο, Video: Αυτογκόλ... χρυσάφι του Βερτόγχεν για το 1-0 των Μπλε

Newsroom
Κόλο Μουανί
Η Γαλλία άνοιξε το σκορ στο 85΄κόντρα στο Βέλγιο, όταν το σουτ του Κόλο Μουανί κόντραρε πάνω στον Βερτόγκεν για το 1-0.

Γκολ - χρυσάφι για την Γαλλία κόντρα στο Βέλγιο! Στο 85΄κι έπειτα από όμορφη ανάπτυξη η μπάλα έφτασε στον Κόλο Μουανί μέσα στην περιοχή, ο οποίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να αλλάζει πορεία πάνω στον Βερτόγχεν και να ξεγελάει τον Καστέλς για να καταλήξει στα δίχτυα. Μια λυτρωτική στιγμή για τους Μπλε μιας και αποτέλεσε το (αυτο)γκολ που έκρινε τον αγώνα και έστειλε τους παίκτες του Ντεσάν στους «8» του EURO 2024.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα