EURO 2024, εθνική Γαλλίας: Αγνοεί το γκολ σε ροή αγώνα σε 6,5 ώρες μπάλας!

EURO 2024, εθνική Γαλλίας: Αγνοεί το γκολ σε ροή αγώνα σε 6,5 ώρες μπάλας!

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ Γαλλία για το EURO 2024
Μετά από τέσσερα παιχνίδια στο EURO 2024 η Γαλλία δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει κανονικό γκολ σε ροή αγώνα και οι επιδόσεις της επίθεσης προβληματίζουν!

Η Γαλλία κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0 επί του Βελγίου και να πάρει την πρόκριση στους «8» του EURO 2024, αλλά για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι απέτυχε να ενθουσιάσει το κοινό της. Ένα ρόστερ άλλωστε που σφύζει από ποιότητα μοιάζει παγιδευμένο στις δικές του ανασφάλειες, ιδίως μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Τι κι αν ο Ντεσάν έχει στη διάθεσή του παίκτες του βεληνεκούς των Μπαπέ, Γκριεζμάν, Ζιρού, Ντεμπελέ, Τουράμ και Κόλο Μουανί; Οι επιθετικές επιδόσεις της Γαλλίας στα ματς του EURO έχουν πιάσει... πάτο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός πως σε 6,5 ώρες ποδοσφαίρου δεν έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ σε καθαρή ροή αγώνα.

Επί της Αυστρίας στην πρεμιέρα επικράτησε 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Βέμπερ, ακολούθησε μια λευκή ισοπαλία με την Ολλανδία και το 1-1 επί της Πολωνίας, με το γκολ του Μπαπέ να έρχεται από το σημείο του πέναλτι. Στη φάση των νοκ-άουτ τα δεδομένα δεν άλλαξαν, καθώς η Γαλλία παιδεύτηκε ξανά να βρει δίχτυα και χρειάστηκε (ξανά) τη συνδρομή αντιπάλου για να πάρει την πρόκριση.

«Σωτήρας» αυτή τη φορά για τους Γάλλους ο Βερτόγχεν και με το «χρυσό» του αυτογκόλ, το οποίο λύτρωσε τους παίκτες του Ντεσάν αλλά φρόντισε παράλληλα να τους υπενθυμίσει πως οι ίδιοι παρουσιάζουν μια ανησυχητική δυστοκία μπροστά από την αντίπαλη εστία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα