Το Gazzetta στο EURO 2024: Pregame γεμάτο από… Παναθηναϊκό στη Φρανκφούρτη

Το Gazzetta στο EURO 2024: Pregame γεμάτο από… Παναθηναϊκό στη Φρανκφούρτη

po
Έντονο άρωμα Παναθηναϊκού είχε το pregame της αναμέτρησης ανάμεσα σε Πορτογαλία και Σλοβενία στη Φρανκφούρτη.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Αρκετά στοιχεία σε… πράσινη απόχρωση παρατηρήσαμε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Φρανκφούρτης, λίγη ώρα πριν την πρώτη σέντρα στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του EURO 2024.

Λίγο πριν περάσουμε τον πρώτο έλεγχο συναντήσαμε Σλοβένο οπαδό με φανέλα του χαφ του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν. Μόλις, αυτός και η παρέα του, αντιλήφθηκαν την παρουσία μας, μας ρώτησαν αν είμαστε Έλληνες και αν στο συγκεκριμένο ματς υποστηρίζουμε τη Σλοβενία λόγω της τριπλής «πράσινης» εκπροσώπησης.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, ένα από τα μεγαλύτερα πανό που υπέπεσαν στην αντίληψή μας, ήταν στα χρώματα της σημαίας της Πορτογαλίας και είχε πάνω το σήμα της Μπράγκα.

Τους πλησιάσαμε, τους ενημερώσαμε πως ερχόμαστε από την Ελλάδα και τότε μας απάντησαν με αρκετή δόση… καζούρας, ότι «στο Champions League, πήγαμε εμείς!». Φυσικά, αναφερόμενοι στην περσινή κόντρα της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play off του Champions League!

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα