Βέρμπιτς στο Gazzetta: «Με τον Παναθηναϊκό ήμασταν εμείς που πανηγυρίσαμε στο τέλος!»

Βέρμπιτς στο Gazzetta: «Με τον Παναθηναϊκό ήμασταν εμείς που πανηγυρίσαμε στο τέλος!»

verbic2
Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μιλά στο Gazzetta για τα συναισθήματά του μετά τον αποκλεισμό της Σλοβενίας και θυμάται τις προκρίσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού από την άσπρη βούλα!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Αυτή τη φορά, η μοίρα του ποδοσφαίρου ήθελε να ζήσουν τα αντίθετα συναισθήματα. Οι Αντράτζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε είχαν, ως ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δει τρεις προκρίσεις να κρίνονται στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρώτα ήταν η επική πρόκριση μέσα στην έδρα της Μαρσέιγ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, για να ακολουθήσουν αυτές επί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος. Ήταν τα δύο πιο καθοριστικά βήματα πριν ο Παναθηναϊκός φτάσει στον τελικό με τον Άρη και κατακτήσει το τρόπαιο.

Το βράδυ της Δευτέρας στη Φρανκφούρτη, βρέθηκαν στην απέναντι πλευρά. Γνώρισαν την άλλη όψη του νομίσματος. Βίωσαν το συναίσθημα να μένουν εκτός συνέχειας σε μία σπουδαία διοργάνωση στη «ρώσικη ρουλέτα». Στα πέναλτι, άλλωστε, εκτός από την ικανότητα, παίζει καθοριστικό ρόλο και η τύχη.

Είδαμε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να ξεσπά. Απόλυτα λογικό αν σκεφτεί κανείς πως οι Σλοβένοι έφτασαν κοντά σε μία επική πρόκριση επί ενός εκ των πιο ποιοτικών ομάδων του τουρνουά, που θα τους έφερνε στα προημιτελικά.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, το Gazzetta συνάντησε τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στην μικτή ζώνη της Αρένας της Φρανκφούρτης και εκείνος μίλησε για τα συναισθήματά του μετά τον αποκλεισμό, ενώ έκανε και τη σύγκριση με την αντίστοιχη διαδικασία στους αγώνες του τριφυλλιού.

Αρχικά του ζητήσαμε να σχολιάσει αν ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός ήταν ο χειρότερος δυνατός ή αν τους αφήνει και μία ικανοποίηση που κατάφεραν να φτάσουν πολύ κοντά σε μία τεράστια έκπληξη. «Ήταν σίγουρα ο πιο σκληρός τρόπος για να αποκλειστούμε. Γιατί το να αποκλείεσαι στα πέναλτι είναι πάντα το πιο δύσκολο συναίσθημα για να διαχειριστείς. Έχω κερδίσει πολλές φορές στα πέναλτι και άλλες έχω χάσει. Όμως, είναι πολύ διαφορετικό με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας, κόντρα στην Πορτογαλία και ενώ κρίνεται μία πρόκριση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βέρμπιτς.

Εν συνεχεία του θυμίσαμε πως τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους Άνταμ Τσέριν και Άντρατζ Σπόραρ, αυτή η χρονιά είχε… πολλά πέναλτι. Σε εκείνο το σημείο θαρρεί κανείς πως για λίγο ξέχασε την απογοήτευση του αποκλεισμού. Θυμήθηκε τις όμορφες αναμνήσεις που είχε από τις προκρίσεις με την πράσινη φανέλα και ανέφερε ότι «Είναι περίεργο το συναίσθημα. Με τον Παναθηναϊκό κερδίσαμε όλες τις φορές που φτάσαμε στα πέναλτι αυτή την σεζόν και έτσι ήμασταν εμείς αυτοί που πανηγυρίσαμε στο τέλος!».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα