Ντρκούσιτς στο Gazzetta: «Σπουδαίοι οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, το πιστέψαμε όταν ο Ομπλακ είπε "όχι" σε Ρονάλντο»

Σλοβενία
Ο Βάνια Ντρκούσιτς μίλησε στο Gazzetta για την ιστορική παρουσία της Σλοβενίας στο Euro, εξήρε τους Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι όταν ο Ομπλακ έπιασε το πέναλτι του Ρονάλντο όλοι πίστεψαν στην πρόκριση.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Η Σλοβενία πάλεψε για το θαύμα. Οδήγησε το ματς με την Πορτογαλία στα πέναλτι και εκεί ο Ντιόγκο Κόστα οδήγησε την παρέα του Ρονάλντο στους «8».

Ο Βάνια Ντρκούσιτς, ένας από τους βασικούς παίκτες της εθνικής Σλοβενίας, μετρώντας 4 εμφανίσεις σ' αυτό το τουρνουά ως βασικός μίλησε στο Gazzetta για την σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του, τον Όμπλακ και το «όχι» στον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ αναφέρθηκε και στο σημαντικό ρόλο των παικτών του Παναθηναϊκού, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν στην εθνική.

Αρχικά, για τη γεύση που αφήνει το Euro στην Σλοβενία, είπε:

«Στο τέλος της ημέρας πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Πετύχαμε κάτι σπουδαίο, φυσικά ήμασταν κοντά να προκριθούμε και στα προημιτελικά. Υπάρχει μια αίσθηση απογοήτευσης, θα μπορούσαμε να έχουμε πάει πιο μακριά σ' αυτό το τουρνουά αλλά στην τελική τα παιδιά κι η ομάδα κάναμε μια τρομερή προσπάθεια και όπως είπα πρέπει να είμαστε περήφανοι».

Όταν ο Όμπλακ έπιασε το πέναλτι του Ρονάλντο, το πιστέψατε περισσότερο;

«Ναι, φυσικά. Ήταν μια πολύ κρίσιμη στιγμή στο ματς. Όταν ο Γιαν έπιασε το πέναλτι, πιστέψαμε πραγματικά όλοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για όλους μας».

Αυτό που έζησες εδώ στη Γερμανία είναι σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα σου;

«Φυσικά, ναι... Δεν υπάρχει αμφιβολία».

Ποια είναι η γνώμη σου για τους «Ελληνες» της ομάδας; Αναφέρομαι στους Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν.

«Είναι όλοι τους σπουδαίοι παίκτες. Είδαμε πως τα πήγε ο Βέρμπιτς όταν μπήκε στο ματς. Ετρεχε όλη την ώρα, έκανε τάκλιν. Επίσης, με Άνταμ (Τσέριν), παίζουμε μαζί από την εθνική Νέων και είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Το να έχουμε έναν παίκτη σαν τον Σπόραρ που να κάνει τόση δουλειά στην άμυνα και να είναι επικίνδυνος στην επίθεση είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για το παιχνίδι μας».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα