EURO 2024, εθνική Ισπανίας: Η signature move του 16χρονου Γιαμάλ (vids)

EURO 2024, εθνική Ισπανίας: Η signature move του 16χρονου Γιαμάλ (vids)

γιαμαλ
Μπορεί να είναι ακόμα μόλις 16 χρονών ωστόσο ο Λαμίν Γιαμάλ έχει ήδη δημιουργήσει τη δική του signature move την οποία έχει αναδείξει δύο φορές στο EURO 2024.

Το άστρο του Λαμίν Γιαμάλ λάμπει στο EURO 2024. Ο 16χρονος εξτρέμ της Μπαρτσελόνα βγάζει μάτια στα γήπεδα της Γερμανίας και βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της εθνικής Ισπανίας η οποία μέχρι στιγμής είναι από τις ελάχιστες ομάδες που εντυπωσιάζουν.

Ένας από τους λόγους που η «Φούρια Ρόχα» είναι από τις ομάδες που θέλει ο κάθε φίλαθλος να παρακολουθεί είναι ο 16χρονος Γιαμάλ. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα δεν παίζει σε καμία περίπτωση σαν να είναι ένα 16χρονο παιδί, αλλά αντιθέτως βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει επιθέσεις της Ισπανίας η οποία θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του EURO 2024 τη Γερμανία.

Ήδη, ο Γιαμάλ έχει δημιουργήσει τη δική του signature move. Παρότι πρόκειται για ένα παιδί 16 ετών, ο Γιαμάλ έχει καταφέρει να αναδείξει μια special κίνηση την οποία μάλιστα έχει αναδείξει ήδη δύο φορές στα γήπεδα της Γερμανίας με τις δύο ασίστ που μετράει.

Ο Γιαμάλ έχει μέσα στο ρεπερτόριο του μια χαρακτηριστική σέντρα από τα δεξιά, την οποία υλοποιεί με το αριστερό του πόδι σημαδεύοντας στο πίσω δοκάρι. Απέναντι στην Κροατία ο Γιαμάλ βρήκε τον Καρβαχάλ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άψογη σέντρα του 16χρονου, ενώ κόντρα στη Γεωργία ο νεαρός εξτρέμ «σέρβιρε» μισό γκολ στον Ρούιθ που με το κεφάλι έκανε το 2-1 και «γύρισε» το ματς.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα