EURO 2024, εθνική Πορτογαλίας: Ο Ρονάλντο άλλαξε τον τρόπο εκτέλεσης του πέναλτι στη «ρωσική ρουλέτα» (vids)

EURO 2024, εθνική Πορτογαλίας: Ο Ρονάλντο άλλαξε τον τρόπο εκτέλεσης του πέναλτι στη «ρωσική ρουλέτα» (vids)

Ο Όμπλακ πιάνει το πέναλτι του Κριστιάνο
Μετά το χαμένο του πέναλτι στην παράταση ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο εκτέλεσης του στη «ρωσική ρουλέτα» νικώντας τον Γιαν Όμπλακ στην δεύτερη μεταξύ τους μονομαχία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βίωσε μια βραδιά που θα θυμάται για πάντα στον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία. Ο CR7 είδε τον Γιαν Όμπλακ να τον νικά από τα έντεκα βήματα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με αποτέλεσμα να «λυγίζει» και να ξεσπά σε κλάματα.

Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ νίκησε τον Σλοβένο τερματοφύλακα στην δεύτερη μεταξύ τους μονομαχία από τα έντεκα βήματα, με τον Ντιόγκο Κόστα να χαρίζει στην ομάδα του Μαρτίνεθ την πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Όπως φάνηκε, ο Ρονάλντο αποφάσισε να επιλέξει ένα διαφορετικό στιλ εκτέλεσης στη «ρωσική ρουλέτα» σε σχέση με το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Ρονάλντο επέλεξε να σταματήσει σχεδόν ένα μέτρο πριν φτάσει στην μπάλα, τσεκάροντας τη στάση του Όμπλακ. Κάτι τέτοιο δεν έκανε στην πρώτη εκτέλεση, όπου ο Πορτογάλος αποφάσισε να εκτελέσει χωρίς να σταματήσει, όπως συνηθίζει να κάνει τις περισσότερες φορές στα πέναλτι που αναλαμβάνει.

Το άγχος και όλα όσα βίωσε ο Ρονάλντο μετά το χαμένο του πέναλτι στην παράταση τον έβαλαν σε σκέψεις, με τον Πορτογάλο να αλλάζει τον τρόπο εκτέλεσης του στη «ρωσική ρουλέτα» και να νικά τον Όμπλακ που έμοιαζε ανίκητος.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα