EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Τα «τρία λιοντάρια» έκαναν ειδικά μαθήματα αναπνοής με τον... γκουρού Stuart Sandeman

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Τα «τρία λιοντάρια» έκαναν ειδικά μαθήματα αναπνοής με τον... γκουρού Stuart Sandeman

Agglia_Euro2024
Μια ειδική διαδικασία με μαθήματα αναπνοής ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας μετά το δραματικό παιχνίδι απέναντι στη Σλοβακία προκειμένου να χαλαρώσουν και να ρίξουν τους παλμούς τους ενόψει της συνέχειας του EURO 2024.

Η Αγγλία τα χρειάστηκε απέναντι στη Σλοβακία ωστόσο το άστρο του Τζουντ Μπέλινγκχαμ την οδήγησε στα προημιτελικά του EURO 2024. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και στη συνέχεια ο Χάρι Κέιν σκόραρε στην παράταση για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους «8» όπου τα «τρία λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν την Ελβετία.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να χαλαρώσουν οι ποδοσφαιριστές του μετά από ένα παιχνίδι με τόση ένταση. Ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του με μια διαφορετική μέθοδο, «παραδίδοντας» τους στον... γκουρού Stuart Sandeman που ειδικεύεται στα μαθήματα αναπνοής.

Ποιος είναι ο Stuart Sandeman και πώς βοηθάει με τα μαθήματα του

Ο Stuart Sandeman πρόκειται για έναν ειδικό «καθηγητή» μαθημάτων αναπνοής. Ο 41χρονος είναι ο πιο γνωστός του χώρου αυτού στη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας δική του εκπομπή μέσω της οποίας παραδίδει μαθήματα αναπνοής στους ακροατές του ραδιοφώνου.

Ο Stuart Sandeman ξεκίνησε να ακολουθεί ειδικά μαθήματα αναπνοής το 2016, μετά τον θάνατο της συντρόφου του από τον καρκίνο. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, τα μαθήματα αναπνοής τον βοήθησαν να ξεπεράσει το μετατραυματικό στρες που του δημιούργησε η απώλεια της συντρόφου του και από τότε ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα με στόχο να βοηθήσει ανθρώπους να απαλλάσσονται από το άγχος της καθημερινότητας.

Οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας καθοδηγήθηκαν από τον ειδικό Stuart με στόχο να ρίξουν τους παλμούς τους και να χαλαρώσουν ενόψει της συνέχειας και του μεγάλου προημιτελικού με την Ελβετία.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα