Ρουμανία - Ολλανδία: Οι ενδεκάδες του ματς

gakpo_netherlands
Οι επιλογές των Ρόναλντ Κούμαν και Έντι Ιορντανέσκου για την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Ρουμανία για τη φάση των «16» του EURO 2024.

Λίγη ώρα πριν την πρώτη σέντρα στο Μόναχο (2/7, 19:00 - ΕΡΤ1) για την αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Ολλανδία για τη φάση των «16» του EURO 2024 έγιναν γνωστές οι αρχικές συνθέσεις των δυο ομάδων. Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη νικήτρια του Αυστρία - Τουρκία (2/7, 22:00 - ΕΡΤ1).

Οι Οράνιε θα παραταχθούν με 4-3-3. Ο Φερμπρούχεν στα δοκάρια και οι Ντάμφρις, Φαν Ντάικ, Ντε Φράι, Ακέ στην άμυνα. Ράιντερς, Σχάουτεν και Σίμονς τριάδα στον άξονα και Χάκπο, Μπερχβάιν, Ντεπάι στη γραμμή κρούσης.

Από την πλευρά του ο Ιορντανέσκου θα κατεβάσει τους Ρουμάνους με 4-1-4-1. Νίτσα στα δοκάρια και οι Ράτσιου, Ντραγκουσίν, Μπούρκα, Μογκός στην τετράδα της άμυνας. Στο «6» θα είναι ο Mάριους Μάριν, με εσωτερικούς μέσους τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Μάριν και τον Στάντσιου. Χάτζι και Μαν στα άκρα, ενώ ο Ντραγκούς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ρουμανία (Έντι Ιορντανέσκου): Νίτσα, Ράτσιου, Ντραγκουσίν, Μπούρκα, Στάντσιου, Μ.Μαρίν, Χάτζι, Ρ.Μαρίν, Μαν, Μογκός, Ντραγκούς

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Φερμπρούχεν, Φαν Ντάικ, Ακέ, Ντε Φράι, Ντάμφρις, Ράιντερς, Σχάουτεν, Χάκπο, Σίμονς, Μπερχβάιν, Ντεπάι

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα