EURO 2024, Ρονάλντο: Η εξήγηση της αδελφής του Κριστιάνο για το κλάμα του

EURO 2024, Ρονάλντο: Η εξήγηση της αδελφής του Κριστιάνο για το κλάμα του

κριστιάνο ρονάλντο
Η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, έκανε ανάρτηση στα Social Media, στην οποία αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Πορτογάλου σε κλάματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε κοντά στο να γίνει μοιραίος στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία, καθώς νικήθηκε από τον Ίαν Όμπλακ από τα 11 βήματα, στο 105', όμως τελικά η εθνική του ομάδα προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO 2024 με «ήρωα» τον Ντιόγκο Κόστα, στη διαδικασία των πέναλτι. Ο CR7 μετά το χαμένο του πέναλτι ξέσπασε σε κλάματα και όπως είναι λογικό τράβηξε τα βλέμματα.

Η αδελφή του 39χρονου σούπερ σταρ, Κάτια Αβέιρο, με story της στο Instagram αναφέρθηκε στο κλάμα του Κριστιάνο και εξήγησε πως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματα του όταν είδε τη μητέρα του.

«Ήταν όταν είδε τη μητέρα μας στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου. Ξέρεις τι σημαίνει; Δεν ξέρεις... Κανείς δεν θα μάθει ποτέ... Δεν είναι όλα ποδόσφαιρο, φήμη και λεφτά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα