EURO 2024, Τσέριν: «Περήφανος για την ομάδα μας, θα ζήσουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές»

Newsroom
Τσέριν
Ο Άνταμ Τσέριν δήλωσε περήφανος για την πορεία της εθνικής Σλοβενίας στο EURO 2024, τονίζοντας πως θα ζήσουν και άλλες τέτοιες στιγμές.

Η εθνική Σλοβενίας ηττήθηκε μετά από τη διαδικασία των πέναλτι με την Πορτογαλία . Το φινάλε αυτό ωστόσο δεν αναιρεί την ιστορική πορεία της Σλοβενίας που βρέθηκε για πρώτη φορά στους «16» του EURO. Ο Άνταμ Τσέριν δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του στο EURO 2024 και υποστήριξε ότι θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες στιγμές.

Αναλυτικότερα ο μέσος του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων. Από την απόκρουση του Όμπλακ στο πέναλτι, μέχρι την ευκαιρία μας με τον Σέσκο και μετά με τη διαδικασία των πέναλτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τι να πω, είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά, για την ομάδα μας, για τους φιλάθλους μας που ήταν δίπλα μας σε όλη τη διοργάνωση. Πιστεύω πως θα ζήσουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές τα επόμενα χρόνια».

Ακόμη πρόσθεσε πως ήταν σίγουρος ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο: «Το παιχνίδι όσο κυλούσε πήγαινε καλά για μας, καθώς το ελέγχαμε αμυντικά. Κλείσαμε όλους τους διαδρόμους προς την εστία μας και οι Πορτογάλοι έδειξαν να διακατέχονται από νευρικότητα, αφού έβλεπαν πως τα πράγματα δεν εξελίσσονταν όπως θα ήθελαν.

Στο τέλος ήμουν σίγουρος πως θα πάρουμε την ισοπαλία. Αν είχαμε σκοράρει με την ευκαιρία του Σέσκο στο τέλος, θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί αλλιώς το παιχνίδι. Όμως δεν μετανιώνουμε για τίποτα. Είμαστε περήφανοι για την πορεία μας και απολαμβάνουμε τις στιγμές αυτές που ζήσαμε».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα