EURO 2024, Χάκπο: «Ο φυσιοθεραπευτής μού είπε ότι θα βάλω το πρώτο γκολ»

Newsroom
EURO 2024, Χάκπο: «Ο φυσιοθεραπευτής μού είπε ότι θα βάλω το πρώτο γκολ»
Ο Κόντι Χάκπο τόνισε πως η Ολλανδία ήθελε να δώσει απαντήσεις στον αγώνα κόντρα στην Ρουμανία και αποκάλυψε την πρόβλεψη του φυσικοθεραπευτή της ομάδας.

Η εθνική Ολλανδίας έδωσε απαντήσεις σε όσους δεν πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Ρουμανία για τη φάση των «16» και με το τελικό 3-0 κλείδωσε την πρόκριση για τους «8» του EURO 2024.

Από την πλευρά του ο Κόντι Χάκπο μετά το τέλος του αγώνα που αναδείχθηκε MVP δήλωσε: «Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μου είχε πει ότι θα σκοράρω εγώ το πρώτο γκολ της ομάδας και για αυτό το λόγο έτρεξα προς το μέρος του για να πανηγυρίσω το 1-0. Συνολικά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέραμε πως είχαμε απέναντί μας έναν σκληρό αντίπαλο, οπότε ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε.

Οι οπαδοί μας που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν σπουδαίοι και αυτό βοήθησε. Χρειαζόμασταν γκολ και αυτό κάναμε».

Επίσης ο 25χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ συμπλήρωσε : «Δεν έχω αναμνήσεις από το 2004, έχω όμως από το 2008.Το Euro 2012 δεν ήταν μία καλή διοργάνωση για εμάς αλλά ακολούθησε μία πραγματικά καλή παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε τώρα εδώ και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις. Ήταν σημαντικό απόψε να κάνουμε μία μικρή δήλωση».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα