Αυστρία - Τουρκία, Video: Η απίθανη επέμβαση του Γκιουνόκ στο 90+4΄που έστειλε τους Τούρκους στους «8»

Newsroom
Aystria - Tourkia
Σωτήρια επέμβαση από τον Μερτ Γκιουνόκ στο 90+4΄, ο οποίος με το ένα χέρι έδιωξε τη σκαστή κεφαλιά του Μπαουμγκάρτνερ κι έστειλε την Τουρκία στα προημιτελικά του EURO 2024.

Ο Ντεμιράλ μπορεί δικαίως να διεκδικεί το βραβείο του MVP για την Τουρκία, όμως τεράστιο μερίδιο στην πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2024 ανήκει και στον τερματοφύλακα, Μερτ Γκιουνόκ!

Στο 90+4΄άλλωστε κι ενώ η Αυστρία πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, ο Τούρκος τερματοφύλακας της Μπεσίκτας με μια συγκλονιστική απόκρουση κράτησε ανέγγιχτο το προβάδισμα της χώρας του.

Συγκεκριμένα μετά από σέντρα στην περιοχή ο Μπαουμγκάρτνερ πήρε τη σκαστή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, όμως ο Γκιουνόκ κατάφερε να διώξει με το ένα χέρι και να διατηρήσει ακέραιο το 2-1 υπέρ της Τουρκίας.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα