Αυστρία - Τουρκία, Video: Τα highlights την τεράστιας πρόκρισης των Τούρκων

Αυστρία - Τουρκία
Δείτε τα τρία γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη της Τουρκίας επί της Αυστρίας για τη φάση των «16» του EURO 2024.

Η Τουρκία συμπλήρωσε την οκτάδα των προημιτελικών του EURO 2024. Η ομάδα του Βιντσέτζο Μοντέλα επικράτησε της εξαιρετικής Αυστρίας στη Λειψία με 2-1 και έκλεισε τη θέση για την επόμενη φάση, στην οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ολλανδία.

Πρωταγωνιστής των Τούρκων ήταν ο... αντικαταστάτης του τιμωρημένου Σαμέτ Ακαϊντίν, Μερίχ Ντεμιράλ, ο οποίος άνοιξε το σκορ πριν τη συμπλήρωσε του πρώτου λεπτού και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 59'. Ο Γκρέγκοριτς μείωσε το σκορ στο 66' και από εκεί και πέρα οι Τούρκοι άντεξαν στην πίεση των παικτών του Ραλφ Ράνγκνικ. Οι Αυστριακοί είχα τεράστια ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, στο 90+4' αλλά ο Μερτ Γκιουνόκ έκανε τη μέχρι στιγμής επέμβαση του τουρνουά και το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα