EURO 2024, εθνική Πορτογαλίας: Η ιστορία επαναλήφθηκε για τον Κριστιάνο, μόνο που οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι

EURO 2024, εθνική Πορτογαλίας: Η ιστορία επαναλήφθηκε για τον Κριστιάνο, μόνο που οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι

Ο Κριστιάνο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρηγορήθηκε από τους συμπαίκτες του μετά το χαμένο πέναλτι με τη Σλοβενία βιώνοντας ένα deja vu, καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε βρεθεί σε αυτή τη θέση πριν από μερικά χρόνια, «τονώνοντας» τον Ζοάο Μουτίνιο ο οποίος δεν ήταν πρόθυμος να εκτελέσει πέναλτι στο EURO 2016.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βίωσε μια βραδιά που θα θυμάται για πάντα στον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία. Ο CR7 είδε τον Γιαν Όμπλακ να τον νικά από τα έντεκα βήματα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με αποτέλεσμα να «λυγίζει» και να ξεσπά σε κλάματα.

Ο 39χρονος σούπερ σταρ παρηγορήθηκε από τους συμπαίκτες του μετά το χαμένο του πέναλτι, καταφέρνοντας στη συνέχεια να ευστοχήσει στη διαδικασία της «ρωσικής ρουλέτας». Μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τον Ρονάλντο ο οποίος πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, στο EURO 2016, ο Ζοάο Μουτίνιο είδε τον... εφιάλτη να περνάει μπροστά από τα μάτια του όταν η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Πολωνία οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο έμπειρος χαφ δεν είχε ξεχάσει το χαμένο του πέναλτι με την Ισπανία στο EURO 2012 με αποτέλεσμα να μην προθυμοποιείται να εκτελέσει πέναλτι απέναντι στους Πολωνούς.

Την ώρα που ο Φερνάντο Σάντος προσπαθούσε να επιλέξει τους εκτελεστές ο Ρονάλντο αντιλήφθηκε το άγχος του Μουτίνιο και τον τόνωσε ψυχολογικά. Ο CR7 κατευθύνθηκε προς το μέρος του Ζοάο Μουτίνιο και τον έπεισε να εκτελέσει πέναλτι, λέγοντας του ότι τα... έχει και ότι ξέρει να εκτελεί καλά. Ο Μουτίνιο βρέθηκε ανάμεσα στους πέντε εκτελεστές και τελικά ευστόχησε, με την Πορτογαλία στο τέλος να πανηγυρίζει την πρόκριση και μετέπειτα την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα