EURO 2024: Κατέγραψαν τον καρδιακό ρυθμό του Κριστιάνο στο ματς με τη Σλοβενία και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα!

Newsroom
Ο Όμπλακ πιάνει το πέναλτι του Κριστιάνο
Η εταιρεία WHOOP κατέγραψε τον καρδιακό παλμό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Πορτογαλία με τη Σλοβενία για το EURO 2024 και τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι πραγματικά εντυπωσιακά!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεργάζεται με την εταιρεία WHOOP ενόψει του EURO 2024 και έτσι έχει αναλυτικά τις μετρήσεις του όταν κοιμάται, όταν προπονείται, όταν αναρρώνει.

Η εταιρεία κατέγραψε τον καρδιακό παλμό του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο παιχνίδι κόντρα στην Σλοβενία για τους «16» της διοργάνωσης και τα ευρήματα είναι απίστευτα.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω γράφημα, ο καρδιακός ρυθμός του 39χρονου επιθετικού ήταν στο χαμηλότερο επίπεδο λίγο πριν εκτελέσει το πρώτο πέναλτι της Πορτογαλίας στη νίκη επί της Σλοβενίας.

Ο CR7 ο οποίος φημίζεται για την εξαιρετική του πειθαρχία και την εργασιακή ηθική, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, θεωρεί τη διαδικασία των μετρήσεων ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για να τον βοηθήσει όχι μόνο να ανεβάσει την απόδοσή του αλλά και να παρακολουθεί την υγεία του σε καθημερινή βάση.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα