EURO 2024, Ντελ Μπόσκε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε τη Γερμανία»

Newsroom
EURO 2024, Ντελ Μπόσκε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε τη Γερμανία»
Η Bild αναφέρει ότι ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ισπανίας είπε: «Είμαστε φαβορί και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε» και όλη η Γερμανία ασχολείται με τα λόγια του...

«Η Ισπανία είναι το φαβορί, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε» δήλωσε ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Οι δηλώσεις του πολύπειρου προπονητή που ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από διακριτικότητα εμφανίστηκαν την Τετάρτη (03/07) στην εφημερίδα Bild και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Δεν υπάρχει γερμανική εφημερίδα, εθνικός ή περιφερειακός, ραδιοφωνικός σταθμός ή ακόμα και τηλεόραση που να μην αναπαράγει τα λόγια του νυν προέδρου της επιτροπής που εποπτεύει την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Η Ισπανία παίζει πιο γρήγορα και με υψηλότερο ρυθμό από τη Γερμανία. Είμαι ακράδαντα πεπεισμένος ότι θα περάσουμε», τόνισε ο Ντελ Μπόσκε, ο οποίος κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και το Euro 2012 με την Ισπανία.

«Δεν θέλω να είμαι ασεβής και πρέπει επίσης να είμαστε ταπεινοί. Γενικά, όμως, βλέπω την Ισπανία καλύτερη από πολλές απόψεις, ακόμα κι αν η Γερμανία παίζει καλά στην επίθεση, ειδικά με τον Μουσιάλα. Είμαστε το φαβορί, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε. Είμαστε καλοί στην επίθεση και στην άμυνα. Παρόλο που οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης θα αναμετρηθούν την Παρασκευή και η Γερμανία έχει το πλεονέκτημα να παίζει εντός έδρας», πρόσθεσε ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο για την πιθανότητα η «ρόχα» να κατακτήσει ένα τέταρτο Euro: «Αυτό θα ήταν φανταστικό για το ισπανικό ποδόσφαιρο συνολικά. Και μην ξεχνάμε: η Ισπανία θα ξεπερνούσε τη Γερμανία κατακτώντας τέσσερις τίτλους Euro και θα κρατούσε μόνη της το ρεκόρ. Ελπίζω να ξεκινήσει μια νέα εποχή και οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι».

Θυμίζουμε ότι Ισπανία και Γερμανία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του EURO την Παρασκευή (05/07).

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα