Miracles Αre Forever: Kάνε δικό σου το συλλεκτικό μπλουζάκι του Gazzetta για το Euro 2004!

Miracles Αre Forever: Kάνε δικό σου το συλλεκτικό μπλουζάκι του Gazzetta για το Euro 2004!

Newsroom
Miracles are forever
Είκοσι χρόνια από το Euro 2004 και το Gazzetta δίνει τη δυνατότητα σε είκοσι τυχερούς να κάνουν δικό τους ένα συλλεκτικό μπλουζάκι για το «θαύμα» της Πορτογαλίας, με την υπογραφή του Gazzetta και του Χρήστου Ζωίδη.

Τα χρόνια περνούν, οι αναμνήσεις μένουν και γίνονται ακόμα πιο δυνατές. Το Gazzetta τιμά την επέτειο των 20 χρόνων από τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στην Πορτογαλία με μια σειρά αφιερωμάτων και ως... κερασάκι προσφέρει στους αναγνώστες του είκοσι συλλεκτικά μπλουζάκια!

Η διαδικασία είναι απλή. Κάνετε follow στη σελίδα του Gazzetta στο Instagram, like στο post του διαγωνισμού και αφήνετε ένα σχόλιο, ταγκάροντας τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλατε να ήσασταν μαζί εκείνη τη νύχτα του Ιουλίου στο Ντα Λουζ, που βάφτηκε γαλανόλευκο!

Αυτόματα, μπαίνετε στην κλήρωση για ένα από τα 20 συλλεκτικά μπλουζάκια του Gazzetta, με την υπογραφή του Χρήστου Ζωίδη. Μετά το τέλος του διαγωνισμού, οι νικητές θα ειδοποιηθούν ώστε να στείλουν το μέγεθός τους και στη συνέχεια να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του t-shirt.

Γιατί Miracles are Forever...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα