Τσαλχάνογλου στο Gazzetta: «Γνωρίζουμε ότι όλοι συγκρίνουν την Τουρκία με την Ελλάδα του 2004»

Τσαλχάνογλου
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για τη σύγκριση της Τουρκίας με την Ελλάδα του 2004 και δεν έκρυψε το πόσο περήφανος είναι που αποτελεί τον αρχηγό αυτής της ομάδας.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Είναι ο αρχηγός κι ο σταρ της ομάδας, μαζί με τον Γκιουλέρ. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου αποτελεί το σημείο αναφοράς αυτής της εθνικής Τουρκίας. Οι συμπατριώτες του και συνάδελφοι δημοσιογράφοι μετά την πρόκριση επί της Τουρκίας τον περίμεναν πως και πως στη μικτή ζώνη της Red Bull Arena. Μεταξύ αυτών κι εμείς στο Gazzetta. Κι ο ηγέτης των Τούρκων δεν αρνήθηκε να μιλήσει και σε εμάς.

Η εθνική Τουρκίας μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο όπως έκανε η Ελλάδα;

Μένουν τρεις αγώνες ακόμα. Όλοι το συζητάνε μ' αυτόν τον τρόπο και μας συγκρίνουν με την Ελλάδα. Το γνωρίζουμε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τα πάμε καλά, είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι ο αρχηγός αυτής της ομάδας», σχολίασε αρχικά ο αρχηγό της εθνικής Τουρκίας και συμπλήρωσε αναφορικά για το ματς με την Αυστρία και τη σημασία της πρόκρισης στους «8» του Euro:

«Ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας για 'μας. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τη χώρα μας. Όλοι είναι υπερήφανοι για 'μας και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό».

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου στο Gazzetta:

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα