Euro 2004 - The Legacy: Μπακασέτας, Τσιμίκας, Μασούρας και Κουρμπέλης για το «θαύμα» της Ελλάδας!

Euro 2004 - The Legacy: Μπακασέτας, Τσιμίκας, Μασούρας και Κουρμπέλης για το «θαύμα» της Ελλάδας!

Θάνος Σαρρής
Euro 2004: The Legacy
Τάσος Μπασέτας, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Μασούρας και Δημήτρης Κουρμπέλης θυμούνται την Ελλάδα στο Euro 2004 και εξηγούν στο Gazzetta τον αντίκτυπό του στην καριέρα και τη ζωή τους.

Οι παίκτες εκείνοι, που οδήγησαν την Ελλάδα στην πιο ιστορική της ποδοσφαιρική στιγμή, τα έχουν πει όλα. Μπορείτε να διαβάσετε και στο Gazzetta τη συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη ή την κατάθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Πώς όμως σημάδεψαν την τωρινή γενιά της Εθνικής; Πώς έζησαν τα παιδιά που παίζουν σήμερα, είκοσι χρόνια μετά, ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο το «θαύμα»; Πώς επηρέασε τη ζωή και την καριέρα τους; Τι περίμεναν να συμβεί από την παρακαταθήκη που άφησαν οι μονομάχοι του Ρεχάγκελ και τι πραγματικά συνέβη;

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, ο Κώστας Τσιμίκας που φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ, ο Γιώργος Μασούρας που σήκωσε με τον Ολυμπιακό το τρόπαιο του Europa Conference League και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, όλοι φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, θυμούνται στο Gazzetta τον τρόπο που το Euro 2004 στιγμάτισε την πορεία τους. Ξαναζούν τη στιγμή, μέσα σε μια πλατεία ή ένα καφενείο. Αναπολούν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα με την Ελλάδα Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στέκονται στην κληρονομιά του Euro για όλους όσοι φορούν κάποια στιγμή το εθνόσημο.

Euro 2004 - The Legacy: Συντονιστείτε για την πρεμιέρα του video στις 10.00!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα