EURO 2024, Σανέ: «Ελπίζω η στιγμή μου στο EURO να είναι ενάντια στην Ισπανία»

EURO 2024, Σανέ: «Ελπίζω η στιγμή μου στο EURO να είναι ενάντια στην Ισπανία»

Newsroom
EURO 2024, Σανέ: «Ελπίζω η στιγμή μου στο EURO να είναι ενάντια στην Ισπανία»
Ο Λερόι Σανέ περιμένει τη δική του στιγμή για να λάμψει στο EURO 2024 και δήλωσε πως ελπίζει ότι αυτή θα έρθει στο ματς με την Ισπανία.

Ο Λερόι Σανέ ανάρρωσε από τη φλεγμονή που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μήνες και εξέφρασε την ελπίδα να είναι έτοιμος να ξεχωρίσει με την εθνική Γερμανίας κόντρα στην Ισπανία για τα προημιτελικά του EURO 2024.

Ο εξτρέμ της Μπάγερν στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Ελπίζω ότι αυτή η στιγμή του τουρνουά θα συμβεί και θα βοηθήσει και την ομάδα μας
Αυτό είναι το καθήκον μου που θέλω να εκπληρώσω και ελπίζω ότι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν ήξερα πόσο θα διαρκούσε ο τραυματισμός και αν θα πήγαινα στο τουρνουά.

Στο τέλος της ημέρας είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος που λειτούργησε και που μπόρεσα να ανακάμψω και να είμαι εδώ για το Euro. Δεν έχει φύγει ακόμα εντελώς, αλλά είναι πολύ καλύτερα από πριν. Δεν πονάω πια και αυτό είναι πολύ καλό».

Παράλληλα, ο 28χρονος διεθνής τόνισε πως ο στόχος είναι η νίκη: «Η Ισπανία κάνει πολύ καλά το παιχνίδι υψηλής πίεσης. Ειδικά όταν κερδίζει την κατοχή, κοιτάζει αμέσως να παίξει μπροστά. Τώρα έχει ένα πρόσθετο όπλο με τους δύο πολύ γρήγορους εξτρέμ της.

Αυτό που συνέβη στο παρελθόν κόντρα στην Ισπανία, απλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Στόχος μας είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε».

Θυμίζουμε πως η Γερμανία θα αναμετρηθεί με την Ισπανία για τα προημιτελικά του τουρνουά το απόγευμα της Παρασκευής (5/7) (19:00).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα