EURO 2024, Τόνι Κρόος: «Το τελευταίο μου παιχνίδι δεν θα είναι με την Ισπανία»

EURO 2024, Τόνι Κρόος: «Το τελευταίο μου παιχνίδι δεν θα είναι με την Ισπανία»

Newsroom
kroos_germany
Ο Τόνι Κρόος απάντησε στην πρόβλεψη που είχε κάνει ο Χοσέλου, ότι το τελευταίο του παιχνίδι θα είναι αυτό με την Ισπανία, δηλώνοντας σίγουρος για τη συνέχεια της Γερμανίας στο EURO 2024.

Ο πρώην συμπαίκτης του Τόνι Κρόος, Χοσέλου, είχε κάνει μια πρόβλεψη, ότι ο Γερμανός θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά τον αγώνα με την Ισπανία, όμως ο 34χρονος Γερμανός έχει άλλα σχεδία, δηλώνοντας πως είναι εκεί για την κατάκτηση του EURO 2024.

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί πρόσφατα να πανηγύρισε το 15ο Champions League της «Βασίλισσας» αλλά θα ολοκληρώσει τη λαμπρή του καριέρα με το EURO 2024. Το τουρνουά πλέον έχει μπει στα νοκ-άουτ και κάθε παιχνίδι ενδέχεται να είναι και το τελευταίο στην καριέρα του.

Ο Ισπανός φορ είχε δηλώσει εν όψει του αγώνα με τη Γερμανία :«Όσον αφορά στον Τόνι πιστεύω ότι την Παρασκευή θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι του».

Ο Κρόος απάντησε σε αυτή τη δήλωση πως στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου: «Ο στόχος, ατομικός και ομαδικός, είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε μεγάλη θέληση να προχωρήσουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε. Η παρουσία στους 8 ήταν ο μίνιμουμ στόχος.

Ξέρω πολύ καλά τον Χοσέλου και ξέρω τι σκόπευε να κάνει. Τον αφήνω να έχει αυτή την επιθυμία για μένα και θα κάνουμε τα πάντα για μην πραγματοποιηθεί.

Δεν πιστεύω ότι θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι την Παρασκευή οπότε πιστεύω ότι θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί».

Να θυμίσουμε πως η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (5/7) στις 19:00 την Ισπανία για τα προημιτελικά του EURO 2024.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα