EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Οι Άγγλοι έχουν μόλις 6.000 εισιτήρια για τον προημιτελικό αλλά θα δώσουν το «παρών» 40.000 οπαδοί στο Ντίσελντορφ

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Οι Άγγλοι έχουν μόλις 6.000 εισιτήρια για τον προημιτελικό αλλά θα δώσουν το «παρών» 40.000 οπαδοί στο Ντίσελντορφ

england_fans_beer
Μπορεί οι Άγγλοι να έχουν μόλις 6.000 εισιτήρια για τον μεγάλο προημιτελικό με την Ελβετία, ωστόσο αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Ντίσελντορφ καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένονται περισσότεροι από 40.000 οπαδοί στην πόλη την ημέρα του αγώνα.

Αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με την Ελβετία για τη φάση των προημιτελικών του EURO 2024 μετράνε στο στρατόπεδο της Αγγλίας. Τα «τρία λιοντάρια» κατάφεραν να προκριθούν απέναντι στη Σλοβακία και θα αντιμετωπίσουν τον Γκρανίτ Τζάκα και την παρέα του για να εξασφαλίσουν μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και να δώσουν συνέχεια στο μεγάλο όνειρο.

Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στο Ντίσελντορφ και στο γήπεδο της Φορτούνα, το οποίο έχει χωρητικότητα 47.000 θέσεων. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, οι Άγγλοι έχουν λίγα παραπάνω από 6.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση αυτή. Αυτό ωστόσο δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο στους οπαδούς της εθνικής Αγγλίας, καθώς όπως τονίζει η Daily Mail, στο Ντίσελντορφ αναμένονται περισσότεροι από 40.000 Άγγλοι την ημέρα του αγώνα. Και μάλιστα αυτή τη φορά οι αρχές της Γερμανίας έχουν αποφασίσει και πάλι να μην βάλουν... όρια στους Άγγλους όσον αφορά το αλκοόλ.

Δεν αποκλείεται ο αριθμός των εισιτηρίων να αλλάξει, καθώς η «τρέλα» των οπαδών της ομάδας του Σάουθγκεϊτ είναι τέτοια που πολλοί σκέφονται να προμηθευτούν εισιτήρια από την «μαύρη αγορά» όπου το πιο φθηνό «μαγικό χαρτάκι» για την αναμέτρηση με τους Ελβετούς φτάνει στα 500 ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα