Tέσσερις σούπερ επιλογές για βραδιά – θρίλερ στο Euro!

Newsroom
ΝΟΒΙ EURO
Παρασκευή όνειρο για τους φίλους του ποδοσφαίρου και τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «8» του Euro 2024 μαγνητίζουν!

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Στη Στουτγκάρδη (19:00) Ισπανία και Γερμανία διεκδικούν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση σ’ ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και τελικός της διοργάνωσης. Οι Ισπανοί μετρούν μόνο νίκες (4/4) στο Euro και στη φάση των «16» ξεπέρασαν με άνεση (4-1) το εμπόδιο της Γεωργίας. Οι παίχτες του Ντε Λα Φουέντε με 4 διαφορετικούς σκόρερ αποτύπωσαν πάνω στο τερέν το επιθετικό τους ταλέντο και πλέον μοιάζουν αποφασισμένοι να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Απόδοση 1.95 η Ισπανία να σκοράρει το πρώτο γκολ στο μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι.

Η Γερμανία ως οικοδέσποινα διψάει για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Οι παίχτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στους «16» απέκλεισαν την Δανία (2-0) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουσιάλα και κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Ο μεσοεπιθετικός των «πάντσερ» μετράει 3 γκολ στο Euro και είναι κίνδυνος θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες. Anytime σκόρερ Μουσιάλα σε απόδοση 4.00!

Στο μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι υπάρχει ισορροπία. Συγκεκριμένα σε 26 παιχνίδια οι Ισπανοί μετρούν 8 νίκες, οι Γερμανοί 9 και 9 ματς έχουν λήξει ισοπαλία. Το «Χ» στο μεγάλο ματς της προημιτελικής φάσης το βρίσκουμε σε απόδοση 3.40.

Τρεις ώρες αργότερα (22:00) Πορτογαλία και Γαλλία θα παίξουν τα ρέστα τους στο Αμβούργο για την πρόκριση στα ημιτελικά. Το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Μπαπέ και Ρονόλντο κλέβει την παράταση. Οι Πορτογάλοι πέρασαν δια πυρός και σιδήρου το εμπόδιο της Σλοβενίας στα πέναλτι και στην κανονική διάρκεια κόλλησαν στο 0-0. Ο Ρονάλντο λίγο έλλειψε να γίνει μοιραίος, αφού στην παράταση αστόχησε από την άσπρη βούλα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα κληθεί να νικήσει και την κούραση, αφού έπαιξε 120 λεπτά. Η Γαλλία σ’ ένα ακόμη ματς δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως λύγισε (1-0) το Βέλγιο με αυτογκόλ του Φερτόγκεν στο φινάλε της αναμέτρησης. Η εικόνα των δύο ομάδων «φωτογραφίζει» κλειστό παιχνίδι και οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά πάνω στο χορτάρι. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1.95, ενώ το ενδεχόμενο η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι το βρίσκουμε στο 4.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ

NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα