Η Aγγλία να νικήσει το Ευρωπαϊκό σε σούπερ ενισχυμένη απόδοση* από το Pamestoixima.gr!

Newsroom
Αγγλία
Σούπερ προσφορά* για τους αυριανούς προημιτελικούς Γερμανία-Ισπανία και Πορτογαλία-Γαλλία από το Pamestoixima.gr

Έτοιμες για νέες νοκ άουτ μάχες είναι οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου παραμένει η Αγγλία και ακολουθούν η Ισπανία, η Γερμανία και η Γαλλία.

Το Pamestoixima.gr έχει αποκλειστική προσφορά καλωσορίσματος* με Αγγλία νικητή του Ευρωπαϊκού σε σούπερ απόδοση!

Αύριο γίνονται οι 2 πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης. Στις 19:00 παίζουν η Γερμανία με την Ισπανία και στις 22:00 η Πορτογαλία με τη Γαλλία.

Το Pamestoixima.gr σε περιμένει με μία σούπερ προσφορά* για τους δύο αυριανούς προημιτελικούς.

Σούπερ ευρωπαϊκή τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δράση πάνε μαζί, με μια σούπερ ενισχυμένη τριπλή προσφορά* εντελώς δωρεάν! Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μεγάλα δώρα*, για να απολαύσεις κάθε αγώνα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ζεις τη δράση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Pamestoixima.gr.

Δύο προσφορές* σήμερα για Copa America και Προολυμπιακό Τουρνουά

Οι προημιτελικοί αγώνες αρχίζουν και στο Copa America. Στις 04:00 το πρωί της Παρασκευής γίνεται το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι ανάμεσα στην Αργεντινή και τον Ισημερινό.

Στο μπάσκετ συνεχίζεται το Προολυμπιακό Τουρνουά και η Εθνική Ομάδα δίνει σήμερα (21:00) το δεύτερο παιχνίδι της με την Αίγυπτο.

Το Pamestoixima.gr έχει σήμερα 2 σούπερ προσφορές* για τον αγώνα του Copa America Αργεντινή-Ισημερινός και το παιχνίδι του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ Ελλάδα-Αίγυπτος.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα