Euro 2024, Γαλλία: Η μοναδική ομάδα του Euro που δεν έχει βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ

Euro 2024, Γαλλία: Η μοναδική ομάδα του Euro που δεν έχει βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ

Newsroom
Μπαμπε
Η Γαλλία μπορεί να μην έχει θέλξει με την απόδοσή της, ωστόσο έχει καταφέρει μία μοναδική επίδοση στο φετινό Euro.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Παρασκευή (05/07-22:00) την Πορτογαλία για τα προημιτελικά του Euro 2024, με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο να χρειάζεται να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη στην φετινή διοργάνωση ενάντια στην ομάδα του Ντεσάμπ για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της.

Οι «Τρικολόρ» μπορεί να μην έχουν ικανοποιήσει τον περισσότερο κόσμο με το ποδόσφαιρο που παίζουν, ωστόσο αποτελούν αυτή τη στιγμή την μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που δεν έχει βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ τα τέσσερα ματς που έχει δώσει.

Ναι, καλά καταλάβατε. Στα 388 λεπτά που έχουν διαρκέσει οι τέσσερις αγώνες της δεν έχει βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ ενώ έχει δεχθεί συνολικά μόλις ένα γκολ. Ταυτόχρονα, οι Γάλλοι αποτελούν την ομάδα που έχει μείνει τα περισσότερα λεπτά με το σκορ ισόπαλο στα ματς της από τις ομάδες που έχουν βρεθεί στα ημιτελικά, αφού έχει βρεθεί στην συνθήκη αυτή για 294 λεπτά, δηλαδή στο 75,8% του χρόνου των αγώνων της.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα