Γκσπούρνινγκ στο Gazzetta: «Τοπ ο Βλαχοδήμος, έτοιμος για Νιούκαστλ» (vid)

Γκσπούρνινγκ
O προπονητής τερματοφυλάκων της εθνικής Αυστρίας και πρώην γκολκίπερ των Ξάνθης, ΠΑΟΚ και Πλατανιά, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ μίλησε στο Gazzetta για την πορεία της ομάδας του στο Euro 2024 και αποθέωσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Πέρασε έξι χρόνια στην Ελλάδα, υπερασπιζόμενος κυρίως την εστία της Ξάνθης. Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ είναι πλέον ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ουνιόν Βερολίνου, αλλά και της εθνικής Αυστρίας.

Το Gazzetta βρήκε τον 43χρονο Αυστριακό μετά την ήττα και αποκλεισμό της εθνικής του ομάδας από την αντίστοιχη της Τουρκίας, στη Λειψία.

Ο Γκσπούρνινγκ αποθέωσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τόνισε ότι είναι έτοιμος για το νέο του βήμα στη Νιούκαστλ.

-Μίκαελ, η εθνική Αυστρίας έκανε ένα καλό τουρνουά, αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει...

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Είχαμε 21 σουτ προς την εστία, οι Τούρκοι 6, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να προχωρήσουμε.

-Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από την Ελλάδα;

Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Πέρασα έξι χρόνια στην Ελλάδα, η κόρη μου γεννήθηκε στην Καβάλα και κάθε φορά που επιστρέφω είναι φανταστικά.

-Πώς βλέπεις το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη Γερμανία, όπου ζεις. Μια ελληνική ομάδα κατάφερε τη σεζόν που πέρασε να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο...

Ήταν πολύ καλό που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε καλό επίπεδο με φανταστικούς φιλάθλους, οπότε αυτό με έκανε χαρούμενο.

-Οι ομάδες της Bundesliga επιλέγουν Έλληνες παίκτες για την ενίσχυσή τους, όπως για παράδειγμα ο Τζόλης που τα πήγε πολύ καλά με τη Φορτούνα. Πώς το βλέπεις;

Οι Ελλάδα πάντα έχει εδώ μεγάλους παίκτες, δυστυχώς η εθνική ομάδα δεν είναι εδώ. Πιστεύω ότι η εθνική Ελλάδα βέβαια και θα άξιζε να ήταν εδώ. Είμαι πολύ φίλος με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, μιλάμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και παρακολουθώ την καριέρα του.

-Πιστεύεις ότι ο Οδυσσέας είναι τερματοφύλακας του πιο υψηλού επιπέδου;

Το έχει αποδείξει ήδη ότι είναι τοπ. Τώρα έκανε ένα νέο βήμα στην Premier League και εύχομαι τα καλύτερα για εκείνον.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα