Τα τελευταία εισιτήρια των ημιτελικών σε μυθική δυάδα στο 5.50!

Newsroom
euro gazzetta native
Το δεύτερο πιάτο των προημιτελικών του Euro διεξάγεται το Σάββατo (6/7) για να συμπληρωθεί το παζλ των ημιτελικών.

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Στην τελική ευθεία μπαίνει το Euro, με τους προημιτελικούς να κόβουν την ανάσα. Στο Ντίσελντορφ η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ελβετία (19:00) για μια θέση στα ημιτελικά.
Οι Άγγλοι μετά τη δραματική πρόκριση εις βάρος της Σλοβακίας με ανατροπή χάρη στο απίθανο ανάποδο ψαλίδι του Μπέλιγχαμ που έσωσε την παρτίδα στο τέλος του 90λεπτου και την κεφαλιά του Κέιν με το «καλησπέρα» της παράτασης (2-1), συνεχίζει στα γήπεδα της Γερμανίας και θέλει να φτάσει ξανά στον τελικό.
Ωστόσο θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ελβετών που πέταξαν εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου, Ιταλία. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν πήρε πειστική πρόκριση με τα γκολ των Φρόιλερ και Βάργκας (2-0) και βρίσκεται στους «8» σε δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό, θέλοντας να κάνει το άλμα για πρώτη φορά σε ημιτελικό.
Τα «τρία λιοντάρια» έχουν υπέρ τους την αήττητη παράδοση 13 αγώνων και 33 ετών απέναντι στην Ελβετία που όμως έχει δείξει ότιnμπορεί να κάνει ζημιά σε φαβορί. Ένα νέο θρίλερ σε ματς της Αγγλίας είναι πιθανό και να κριθεί η πρόκριση μετά το 90λεπτο είναι σε απόδοση 3.00.
Ο νικητής από τη μονομαχία Αγγλία-Ελβετία θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού Ολλανδία-Τουρκία που τίθενται αντιμέτωποι στο Βερολίνο (22:00).
Οι «οράνιε» πήραν την πλέον εντυπωσιακή πρόκριση στους «8» χάρη στο 3-0 με τη Ρουμανία με τον Χάκπο και τα δύο γκολ του Μάλεν και επέστρεψαν σε προημιτελικό μετά το 2008.
Η ομάδα του Κούμαν πλέον κοιτά την επιστροφή σε ημιτελικό έπειτα από 20 χρόνια, έχοντας να αντιμετωπίσει τους Τούρκους που ζουν ξανά ημέρες 2008. Η ομάδα του Μοντέλα υπέταξε και απέκλεισε την Αυστρία (2-1) και πλέον στοχεύει στον δεύτερο ημιτελικό της σε Euro.
Οι Τούρκοι έχουν συνδυάσει με G/G και τα 4 παιχνίδια τους στη Γερμανία και θα κυνηγήσουν γκολ και στον προημιτελικό κόντρα σε μια παραγωγική επίθεση. Το G/G στο Βερολίνο είναι στο 1.85.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ
NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.
Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών
Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

 

EURO Τελευταία Νέα