EURO 2024: Η «θρυλική» φωτογραφία του πιτσιρικά Μέσι με το... μωρό Γιαμάλ

Newsroom
Μέσι
Μια φωτογραφία που μπορεί να μείνει στην ιστορία κοινοποίησε ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ στα social media στην οποία φαίνεται ο πιτσιρικάς Μέσι με τα μακριά μαλλιά να χαιρετά τον Ισπανό άσο ο οποίος ήταν ακόμα μωρό και έκανε μπάνιο.

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το EURO 2024. Η φάση των «16» ολοκληρώθηκε με λιγότερο θέαμα και περισσότερη τακτική, με τα προημιτελικά ωστόσο να υπόσχονται πολλές παραπάνω συγκινήσεις. Τα δύο μεγαλύτερα ματς της φάσης αυτής διεξάγονται σήμερα, με τα παιχνίδια Ισπανία - Γερμανία και Γαλλία - Πορτογαλία να ξεχωρίζουν.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα είναι φυσικά ο Λαμίν Γιαμάλ. Ο 16χρονος αστέρας της Μπαρτσελόνα βγάζει μάτια στο EURO και είναι ένας εκ των κορυφαίων της «Φούρια Ρόχα» σε αυτή την πορεία μέχρι τα προημιτελικά.

Ο πατέρας του νεαρού άσου δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μια φωτογραφία που σε λίγα χρόνια μπορεί να μνημονεύεται. Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται ο Λιονέλ Μέσι με τα μακριά μαλλιά που βρισκόταν στο ξεκίνημα της καριέρας του και ο μικρός Γιαμάλ που ήταν τότε μόλις έξι μηνών.

«Η αρχή δύο θρύλων», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο πατέρας του Γιαμάλ που είναι μόλις 34 ετών, μικρότερος δηλαδή από τον Μέσι.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα