EURO 2024, εθνική Τουρκίας: Η UEFA τιμώρησε τον Ντεμιράλ με δύο αγωνιστικές, χάνει την Ολλανδία!

EURO 2024, εθνική Τουρκίας: Η UEFA τιμώρησε τον Ντεμιράλ με δύο αγωνιστικές, χάνει την Ολλανδία!

Newsroom
demiral
Ποινή δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε από την UEFA στον Μερίχ Ντεμιράλ για τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων», με τον Τούρκο στόπερ να τίθεται εκτός από τον προημιτελικό με την Ολλανδία αλλά και από τον ενδεχόμενο ημιτελικό σε περίπτωση που η Τουρκία προκριθεί. Στα... μαλακά ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Η UEFA τιμώρησε επίσημα τον Μερίχ Ντεμιράλ για τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων». Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός πανηγύρισε το δεύτερο του γκολ απέναντι στην Αυστρία με τον χαρακτηριστικό χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων».

Μια κίνηση που προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Γερμανία και Τουρκία. Όπως ενημέρωσε επίσημα η UEFA, ο Ντεμιράλ τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τόσο τον προημιτελικό με την Ολλανδία, όσο και τον ημιτελικό, εάν η Τουρκία καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο των «Οράνιε».

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα η ομοσπονδία της χώρας έχει ήδη προσφύγει στο CAS για την άρση της ποινής. Από την άλλη, στα... μαλακά έπεσε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ καθώς στον Άγγλο σταρ επιβλήθηκε πρόστιμο αλλά και ποινή μιας αγωνιστικής την οποία θα την εκτίσει μετά το τέλος του EURO 2024. Για τον Άγγλο η τιμωρία αυτή δεν σημαίνει κάτι όσον αφορά το EURO, καθώς ο Άγγλος έχει τη δυνατότητα να εκτίσει την ποινή του μέσα στο έτος σε οποιοδήποτε παιχνίδι επιλέξει ο ίδιος και η ομοσπονδία της χώρας του.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα