Ισπανία - Γερμανία, Video: Το σκληρό μαρκάρισμα του Κρόος που έβγαλε νοκ-άουτ τον Πέδρι μόλις στο 7'!

Newsroom
pedri_kroos_euro2024
Αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 7ο λεπτό του Ισπανία - Γερμανία έγινε ο Πέδρι μετά από μια μονομαχία του με τον Τόνι Κρόος στη μεσαία γραμμή.

Απρόοπτο για τον Πέδρι! Μόλις στο 7ο λεπτό του προημιτελικού του EURO 2024 κόντρα στη Γερμανία, ο μέσος της Ισπανίας έγινε αναγκαστική αλλαγή. Λίγο πριν, ο Πέδρι δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Τόνι Κρόος, που τον χτύπησε στο γόνατο παρ'ότι αρχικά βρήκε μπάλα, και έδειξε να πονά πολύ, εγκαταλείποντας εν τέλει το μεγάλο παιχνίδι και δίνοντας τη θέση του στον Ντάνι Όλμο.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα