EURO 2024, εθνική Πορτογαλίας: Μια φωτογραφία... από απόσταση με τον Ρονάλντο

EURO 2024, εθνική Πορτογαλίας: Μια φωτογραφία... από απόσταση με τον Ρονάλντο

Newsroom
EURO 2024, εθνική Πορτογαλίας: Μια φωτογραφία... από απόσταση με τον Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φωτογραφήθηκε από... μακριά με μία θαυμάστρια που ντρεπόταν να του ζητήσει φωτογραφία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στη Γερμανία με την εθνική Πορτογαλίας για το EURO 2024 και οι εμφανίσεις του δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες, με τους θαυμαστές του πολλές φορές να κάνουν ουρές για να φωτογραφηθούν μαζί του. Όμως δεν έχουν όλοι το θάρρος να ζητήσουν αυτό που θέλουν όταν τους δίνεται η ευκαιρία και μία ντροπαλή θαυμάστρια του Πορτογάλου σταρ πήρε αυτό που ήθελε από... μακριά.

Μια θαυμάστρια είδε τον «CR7» στο χώρο αναμονής του αεροδρομίου, αλλά δεν ήταν αρκετά θαρραλέα ώστε να του ζητήσει φωτογραφία και έτσι αποφάσισε να απαθανατίσει την στιγμή και από πίσω να φαίνεται ο Πορτογάλος σταρ. Ωστόσο ο Ρονάλντο το κατάλαβε και πόζαρε χαμογελώντας στη φωτογραφία.

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή (05/07, 22:00 - ΕΡΤ1), η Πορτογαλία θα αναμετρηθεί με την Γαλλία του για το εισιτήριο για τους «4» του EURO 2024.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα