Ισπανία - Γερμανία, Video: Η φοβερή κεφαλιά του Μερίνο στο 120' που έστειλε τη Ρόχα στους «4»

Newsroom
merino_ispania_euro2024
Με απίθανη κεφαλιά στο 120' ο Μικέλ Μερίνο... σόκαρε τη Γερμανία και χάρισε στην Ισπανία την πρόκριση στα ημιτελικά του EURO 2024.

Με «χρυσό» γκολ ο Μικέλ Μερίνο ντύθηκε ήρωας για την Ισπανία και την έστειλε στην τετράδα του EURO 2024. Η Ρόχα «λύγισε» τη Γερμανία και πήρε τη μεγάλη πρόκριση χάρη στο - σχεδόν - buzzer beater τέρμα του παίκτη της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στο 120' ο Όλμο έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Μερίνο με φοβερό άλμα και εκτέλεση νίκησε τον Νόιερ και υπέγραψε τη νίκη.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα