EURO 2024, εθνική Ισπανίας: Με σημαντικές απουσίες στον ημιτελικό

EURO 2024, εθνική Ισπανίας: Με σημαντικές απουσίες στον ημιτελικό

Newsroom
Καρβαχαλ
Η εθνική Ισπανίας πήρε εντυπωσιακά το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε θα έχει βροντερές απουσίες λόγω καρτών.

Η εθνική Ισπανίας πέτυχε μια εντυπωσιακή πρόκριση απέναντι στη Γερμανία στην παράταση του ματς εξαιτίας του γκολ που σκόραρε ο Μερίνο σαν από μηχανής θεός στο 119'. Οι Ισπανοί περάσαν στα ημιτελικά του EURO 2024 και θα αναμετρηθούν με το νικητή που θα προκύψει από το ματς Γαλλίας - Πορτογαλία.

Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε δεν θα έχε στη διάθεση του τους Λε Νορμάντ και Καρβαχάλ λόγω καρτών.

Ενώ απών θα είναι και ο Πέδρι, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο κόντρα στη Γερμανία και θα χάσει το υπόλοιπο του τουρνουά.

Αναφορικά με τον Μοράτα η κίτρινη κάρτα που φέρεται να του δόθηκε δεν ισχύει και ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά για τον ημιτελικό του Μονάχου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα