EURO 2024, Νάγκελσμαν: «Εφάρμοσαν τον κανονισμό και δεν ήταν πέναλτι, δεν νιώθω αδικημένος»

EURO 2024, Νάγκελσμαν: «Εφάρμοσαν τον κανονισμό και δεν ήταν πέναλτι, δεν νιώθω αδικημένος»

Newsroom
julian_nagelsmann
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από την Ισπανία στα προημιτελικά του EURO 2024 δήλωσε πως δεν ένιωσε αδικημένος που δέθηκε πέναλτι στο χέρι του Κουκουρέγια.

Το όνειρο της Γερμανίας στο EURO 2024 «έσβησε» μετά την ήττα με 2-1 από την Ισπανία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη συνέντευξη Τύπου εξέπληξε τους πάντες όταν δήλωσε πως δικαία δεν δόθηκε το πέναλτι.

Στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Ισπανία υπήρξε μια φάση που «δίχασε» στην παράταση για χέρι του Κουκουρέγια. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην παράταση του αγώνα μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και στο 107'υπήρξε μια φάση που «δίχασε». Μετά από έναν σουτ του Μουσιάλα η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό χέρι του Κουκουρέγια, όμως ο ρέφερι δεν έδωσε κάποιο πέναλτι στα «πάντσερ».

Ο προπονητής της Γερμανίας μετά τον αγώνα υποστήριξε πως ορθά οι διαιτητές δεν υπέδειξαν την άσπρη βούλα και άφησε τους πάντες έκπληκτους με αυτή του τη δήλωση.

Αναλυτικότερα ο 36χρονος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε :«Υπάρχει ένας κανονισμός και ελπίζω να μην έχει υπάρξει λάθος απόφαση. Εφάρμοσαν τον κανόνα και δεν ήταν πέναλτι. Δεν νιώθω αδικημένος

 

Για εμένα η ερώτηση είναι είναι πιο πρακτική, πιο λογική σε σχέση με τον κανονισμό για τα χέρια. Βλέπεις το χέρι, αν είναι πιο ψηλά ή πιο χαμηλά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα